• 1
  • 2
  • 3
Drie redenen om Dynamic Tennis te gaan spelen... Lees meer
 

Over onze verenigingRapid Rosmalen is een sportvereniging waar je Dynamic Tennis kunt spelen. Een toegankelijke, maar ook een uitdagende racketsport. Wij zijn geen tennis of badminton en ook geen tafeltennis of squash. Maar echt een ander soort racketsport. Dat merk je goed wanneer je Dynamic Tennis speelt. Het is leuk en intensief, gemakkelijk om te leren en daarna uitdagend om in competitieverband (landelijke toernooien) te spelen.

Rapid is een kleine, gezellige vereniging met ongeveer 50 leden. Misschien doet onze clubnaam anders vermoeden, maar we spelen zowel in 's-Hertogenbosch, als in Rosmalen en Hintham. Onze leden komen niet alleen uit Rosmalen dus. Gezien de speellocaties (Sportiom, Educatief Centrum Hintham en de Overlaet) zijn we ook goed bereikbaar voor belangstellenden van buiten Den Bosch.

In 2013 vieren wij ons 25-jarig jubileum. In de komende jaren willen we graag verder doorgroeien. We zijn daarom actief bezig met ledenwerving. Onze jeugdafdeling behoort binnen onze plannen om de Dynamic Tennis sport verder te promoten en om onze vereniging jong te houden.

Facebook

Rapid Rosmalen

logo_rapid-jeugd.jpg

Fototypo (ad)

Fototypo verzorgt interieurfotografie, architectuurfotografie, woningfotografie, en fotografie op locatie van o.m. Dutch Design. Kijk voor meer informatie op de site.