• 1
  • 2
  • 3
Drie redenen om Dynamic Tennis te gaan spelen... Lees meer
 

Informatie voor oudersIn 2009 zijn we begonnen met onze vernieuwde jeugdafdeling. Op dit moment spelen ongeveer twintig kinderen bij Rapid Rosmalen. Wij zijn een gezellige sportvereniging waar een ontspannen en sportieve sfeer hangt. Wij vinden het leuk om kinderen kennis te laten maken met onze mooie sport. Dynamic Tennis leent zich uitstekend voor beoefening door kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud. Er wordt gespeeld met licht materiaal en een zachte foambal. Kinderen die op tennis gaan maken soms op een soortgelijke manier kennis met deze racketsport. Dynamic Tennis is echter gemakkelijker aan te leren. Het spel is minstens even intensief als andere racketsporten, omdat er op een badmintonveld gesport wordt. En toch is het tennis, wat kinderen aanspreekt.

Spelen als jeugdlid bij Rapid Rosmalen
Wij bieden cursussen aan (voor aspirant jeugdleden), trainingen en wedstrijden (voor jeugdleden). Bij onze trainingen ligt het accent op conditieverbetering, techniek en spelplezier. Wij trainen in niveaugroepen, onder begeleiding van jeugdtrainers. Naast het sporten organiseren wij ook andere leuke activiteiten.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze jeugdafdeling? Kom dan een keer langs. Op zaterdagochtend spelen wij in het Sportiom. Rackets en ballen zijn in de zaal aanwezig. De jeugd traint in verschillende groepen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Facebook

Brouwers Transport BV (ad)

Brouwers Transport BV sponsort de jeugdafdeling van DTV Rapid Rosmalen.