• 1
  • 2
  • 3
Drie redenen om Dynamic Tennis te gaan spelen... Lees meer
 

Over onze jeugdafdeling

Dynamic Tennis is een racketsport. Het lijkt op tennis, maar wordt gespeeld in de zaal op een badmintonveld. De sport is vanuit het tafeltennis ontstaan.Wat is er leuk aan Dynamic Tennis? Het spelletje leer je snel, het is goed voor je conditie en je kunt Dynamic Tennis gemakkelijk met andere kinderen spelen. Kom maar eens een keer langs om het uit te proberen. De jeugdafdeling speelt op zaterdagochtend in het Sportiom van 10.00 tot 12.00 uur.

Spelen bij Rapid Rosmalen
Je mag eerst drie keer gratis meespelen. Zo kun je kijken of je het leuk vindt.
Word je lid, dan krijg je op zaterdagochtend training. Ook ga je competitie spelen tegen leeftijdsgenootjes. We hebben verschillende jeugdtoernooien waar je aan mee kunt doen. Je speelt dan tegen leeftijdsgenootjes van andere verenigingen.
De bond organiseert elk jaar in juni een supergezellig jeugdkamp en naast al het tennissen organiseren wij ook andere activiteiten.

Wat heb je nodig?
Wij zorgen voor rackets en ballen. Neem zelf sportkleding mee en natuurlijk zaalsportschoenen (zonder zwarte zolen). Bij ons kun je je eigen racket bestellen en een mooi clubshirt lenen tijdens toernooien.

Contributie
Je speelt mee vanaf € 80,00 per seizoen. Als je later in het seizoen je aanmeldt, betaal je slechts een gedeelte hiervan.

Facebook

Drukkerij Primair (ad)

Drukkerij Primair is gespecialiseerd in drukwerk gericht op het MKB, verenigingen en familiedrukwerk. Kijk voor meer informatie op de site.